diensten

 

Pakketverzendingen

Met de flexibele pakkettendienst van Rama Shipping kunt u samen met uw relaties zonder moeite een pakkettenstroom realiseren tussen Nederland, Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Kaapverdië. Met een uitgebreid agentennetwerk en goede afspraken met transporteurs kunnen wij, via lucht en zee, uw pakketten makkelijk, snel en tegen goede tarieven verschepen naar Suriname en de Caribische eilanden.

Rama Shipping verkort de afstand tussen Nederland en Suriname door u de mogelijkheid te bieden om een deur-tot-deur zending te organiseren. Wij kunnen uw pakketten ophalen in heel Nederland en versturen naar de gewenste bestemming.

Commerciële zendingen / Verhuizingen

We kunnen verzendingen regelen naar Suriname en het Caribisch gebied voor, zowel lucht- als zeevracht. Samen met u bepalen wij de meest geschikte manier om uw vracht te verzenden naar een bestemming binnen dit netwerk. Met een groot aantal inleverpunten verspreid over heel Nederland kan Rama Shipping uw vracht of verhuizing regelen. Dit betekent dat wij u een volledige dienstverlening kunnen aanbieden in verhuizen, verpakken en verschepen, verzekeringen, douaneformaliteiten en nazorg. Van klein inboedel tot auto’s en busjes.